Så Marthe Borge hadde gjort dette idag, og ble utrolig inspirert til å prøve dette selv! jeg elsker å jobbe med DIY proskjekter. Noe av det beste med akkurat dette proskjektet var at jeg trengte ikke handle inn noe! og tøyet jeg skulle gjøre om på var ikke et plagg jeg var superglad i fra før av, så jeg turte å ofre det, og det ble faktisk dødskult! Nå tenkte jeg jeg skulle vise dere hvordan jeg gjorde det så dere også kan prøve dere!

Det eneste du trenger er en genser, en saks, nål og tråd. Du starter med å klippe snitt bak i ryggen på genseren. jeg valgte 3 stk, men for all del, klipp flere om du vil det. Pass på å ha et okei mellomrom mellom snittene, mellomrommene tilsvarer størrelsen på sløyfene vi skal lage!
IMG_2133

IMG_2137
jeg la bare en rosa bok under slik at det ble lettere å skille mellom frem og baksiden av genseren

IMG_2138
så skal vi lage disse båndene som skal syes stramt rundt det stoffet mellom hullene. Du kan enten klippe stoffet fra selve genseren (armene etc..) Men jeg ville beholde genseren slik den var, så jeg klippet av disse fra en gammel t-skjorte.

IMG_2139
så at marthe hadde brukt lim her. Det går jo selvfølgelig, men med tanke på at jeg skal hive denne til vask, så sydde jeg den heller sammen. Du legger bare tøybiten som vist på bildet, og syr den sammen rundt stoffet.

IMG_2141
videre for å skjule det området som har blitt sydd på, så snudde jeg den bare slik at den møter rydden min istedenfor å møte dem som ser den.

IMG_2167

IMG_2189
slik ble resultatet til slutt! Eneste kjipe er at du burde bruke sånn klistrebh så du ikke ser noe i ryggen, men det kan du få hos cubus, så bare å løpe å kjøpe!

Q: har du et DIY proskjekt du vil anbefale ?